Spring naar inhoud

Wie zijn wij

Wie zijn wij

 

Achter TPC staat J.P.G.M. (Johan) Trepels, CPC, lid van de Vereniging van Pensioenjuristen (VvPj). In de periode tussen 1981 en 1995 was ik werkzaam als assurantieadviseur, vanaf 1995 tot 2010 als pensioenadviseur bij een bank. De postacademische leergangen Pensioenrecht (2009/2010) en Fiscaal Pensioenrecht (2011) aan de VU in Amsterdam lagen ten grondslag aan mijn carrière.

Sinds juli 2011 ben ik bestuurslid van het bedrijfstakpensioenfonds VLEP (Vlees, Vleeswaren, Gemaksvoeding en Pluimveebedrijf). Daardoor zit ik aan de bron om pensioenvragen van MKB met betrekking tot de verplichte deelneming aan een bedrijfstakpensioenfonds (Wet Bpf 2000) te beantwoorden en te bemiddelen in probleemdossiers (conflicten).

Ik beschik over een uniek en uitgebreid netwerk waaruit ik kan putten om nagenoeg alle voorkomende pensioenproblemen op te lossen.