Spring naar inhoud

Links

Links

 

Belastingdienst De site van de belastingdienst.
Belastingdienstpensioensite De site van het Centraal Aanspreekpunt Pensioenen van de Belastingdienst. Deze site zal op termijn worden overgebracht naar www.belastingdienst.nl.
Commissie Gelijke behandeling Uitspraken van de Commissie Gelijke Behandeling
Ministerie van Financiƫn De site van met Ministerie van Financiƫn
Nederlandse Bank De site van De Nederlandse Bank, ook toezichthouder op pensioenfondsen en verzekeraars (zie onder professioneel). Ook met informatie over oude pensioenfondsen en levensverzekeraars.
NOPD Nederlandse orde van Pensioendeskundigen (NOPD)
Overheid Algemene informatie over de overheid (inclusief wetgeving).
Pensioenfondsen Register pensioenfondsen, zoals gepubliceerd door DNB. Druk op bovenstaande link en vervolgens op ‘pensioenfondsen’ in de (linker) kolom registers.
Pensioenkijker Belangrijke bron voor onafhankelijke pensioeninformatie
Mijn Pensioen Overzicht Op mijnpensioenoverzicht.nl ziet u, naast uw AOW, hoeveel pensioen u hebt en bij welke pensioenuitvoerder (pensioenfonds of -verzekeraar). Ook ziet u wat uw nabestaanden krijgen als u overlijdt. AOW en pensioen die u al ontvangt, worden niet getoond. Wat u op deze website niet vindt, is wat u zelf voor uw oude dag hebt geregeld.
Rechtspraak Uitspraken en arresten van Rechtbanken, Gerechtshoven en de Hoge Raad.
Vereniging van Pensioenjuristen (VVPJ) Informatie over de Vereniging van Pensioenjuristen met register van pensioenjuristen en pensioenconsultants.
Verplicht gestelde CAO’s AVV besluiten, overzichten
Verplicht gestelde pensioenregelingen SZW-besluiten verplichtstellingen (verzoeken vanaf 01-01-2001)